Thursday, September 3, 2009
arini aku dpt taw something..xcukup lgi ke ape yg aku wat bodo je selama nie.terus trg akue kta aku sedih sgt..bila dh smpai tahap aku xleh tahan aku nangis puas2 tgh ari tdi..rasa cam nk mrh pon da..tpi aku bkn jenis yg suka mrh2..everything aku yg tanggung .dh la tension gan exam!!menda ni lak jdi!!bulan ramadhan byk dugaan kot..the whole day aku xda mood n pe lg xde mood nk stdy dh..aku ni secretive owg nya..xslh kalo personal life aku tanak gtaw org len..tpi jgn smpai nk ckp belakang aku n kta yg bkn2 psl aku..pe yg aku wat kat dorg ha!!!ni sbb nya aku xpecaya kan sape2 pon..rsa cam xde kwn pon xpe lah camni...so this weekend aku nk kuar dri cni n wat ap yg aku nk wat..mylife so suka ati aku nk wat pe pon.jgn nk menyibuk psl hal owg.jga hal sendri ckup lah!!!!!
posted by thefaces at 8:31 AM | 1 comments
Saturday, August 15, 2009

yg btol nya aku rndu rara gan emy..erm this sem xsama kls so jrg nk lepak2..nk jmp pon ssh sbb bz..huh but hope dpt spend more time gan dorg huhu..owh rara kata dia xchat..dun worry rara..aku doa hg slalu sihat2 taw..jgn lupa nk stdy ajak aku huhu..mcm la rjin sgt aku nie hehe..apa yg aku windu kat emy..ada lah secret gan emy hahah...emy wani simpan agi video kita stdy final exam last sem..t wani sebar kn haha..tu meja stdy kitorg last sem kat lib..huh rjin kan kitorg huhu

posted by thefaces at 7:09 AM | 0 comments
huh dlm shari aku update blog hehe..psl tajuk kat ats tu aku pon tataw lah..so no komen la..
posted by thefaces at 7:05 AM | 0 comments

blh kata kn ni last sem..huh xbestnya :( (wat muka sdey ckit)..but no worries coz we have lots of fun hehe..msti owg kata aku ni xbekawan sgt kan..kan..bgi pendpt ckit eyh!!tp aku kwn je just not close enough..kalo kat academis aku slow ckit..but kat apartment aku gila2 ckit..kind of low profile kot.aku suka life aku cam ni..just simple. dis sem hapefully plan kitorg nak g jln2 jdi..g langkawi ermm??4 org kami slalu wat 'keja gila' hahaha..kalo rsa bosan pegi je smpai destinasi pndai2 la kitorg survive hahah..tpi sem ni gak la yg aku nk mls nk belajar...arghh ni xblh jdi..kena rjin wani..nnti susah hidup hehe
posted by thefaces at 6:48 AM | 1 comments
nk di jdi kan cita la kan..on that day aku g klinik gigi..well cam biasa aku kan byk sgt appointment ahaha..that day aku buka braces..yeah!!!then bila doctor tu tgh buka braces aku..aku geli then aku t'kna pisau dia yg tajam..so bibir aku luka dlm n kena jahit..sakit tak yah cita la kan..nk ketawa pon xleh..eyh tpi aku xnangis..no..no..no hehe.so tu yg first aku kena..
posted by thefaces at 6:37 AM | 0 comments
Wednesday, July 29, 2009
aku dh mula confused..adoii ap yg aku wat neh..sanya mcm slh je..pat0t ke wat camni..kwn je bgi aku tpi aku mcm xsdp ati lah..napa la aku leh jdi rapat sgt gan bdk tu.rsa mcm aku ni teruk sgt2...uwaaaa i feel bad..Image Hosting by imagefra.me

ermm camna aku nk wat neh..tpi aku rsa mcm xda la slh sbb aku cuma kwn kan.o.m.g aku dh jdi owg len hahaha..nvm just go with the flow.
posted by thefaces at 5:58 PM | 0 comments
Tuesday, July 7, 2009
ari first kat campus mmg penat...penat gan add n drop n smua menda2 len..adoi aku rsa aku xdpt tumpukan perhatian dlm kls..penat sgt2 kot..smlm aku gan lai kul 7.30 blik umah mandi pas2 kul9 kuar jmpa rara then at 10.30pm da perjumpaan..tpi xpe sok aku blik hehe...aku rsa mcm serba slh nk blik sbb aku da kls sebenarnya hehe..nnti aku tulis lgi psl oreintasi week..best sgt tpi penat yg teramat wakaka...gtg...
posted by thefaces at 5:08 PM | 0 comments