Friday, June 26, 2009

haha i tuk kursus induksi fasi...msa smpai uniten ni xsangka lak kena g kursus induksi fasi kat tmn rekreasi tanjung koyan,tanjung gahai kat kuala lipis..gila jauh tempat tu...rsa nya cam 6 jam duk dlm bus haha..jln dh mcm roller coster dh..mula2 ngat kan g ke btn pas2 tgk2 g tjung koyan la pulak..kitaorg bekhemah..ni bt0l khemah taw..mandi xyah ckp la, mandi bekemban kat dlm kanvas haha...mula2 pelik gak tpi dh biasa mg best mandi camtu..aku rara gan lily mandi je keja kitorg haha..pas2 g jungke tracking ...dh tgh jln2 kitaorg stop mkn roti.dh mkn roti nk g ke sungai tuk rakit kitaorg nek lori rmai2 wakaka..ni mmg pengalamn btol la..msa nak nek bkit lori tu dh ter reverse..apa lgi smua menjerit la haha..dh smpai sungai yg laki wat rakit pompuan masak..kitarg nasak sardin,nasi ,telur gan sayur haha...pas mkn kitorg berakit la beramai2..penat gila la berakit...tpi mmg best..owh lupa kitorg wat river crossing gak....nak cita mmg la byk sgt2..tpi ni je yg aku sempat nk share..
posted by thefaces at 6:02 AM | 1 comments
Tuesday, June 9, 2009
yesterday at 1.30pm i lost my cat..dh bwa g klinik pon xdpt tl0ng dia..dia mati depan aku dkt umah aku..of course aku nangis..arini rsa da menda xckup kat umah.xda lgi suara kucing aku..aku tanak ceta byk aku sdey
posted by thefaces at 11:32 PM | 4 comments
Sunday, June 7, 2009
musim cuti skolah..ap lagi kenduri la..akhir2 ni byk bt0l kenduri..mkn je keja aku dh free kan haha..ermm highway pon sesak..adoi aritu aku nk g kenduri kat SP..tol dh berjela2 pjg nya..yeala aku nk tmbah nilai sbb xda duit dh,biasa la aku duk umah mmg bejln je haha.ada la owg yg penting kan dri sendri nk potong owg dh lma 'q'..ngat aku nk bgi jln kat ko...no way la kan...dh mkn kndri g lak alamoda..yeala sales!!owg mmg rmai..blh la beli kain ciap2 wat bju raya hehe...

owh kucing aku sakit..ermm mcm tanak blik uniten..aku rsau kucing aku..aku dh jga dia dri kecil msti la aku syg dia..ermm apa2 pn aku nk dia cpt2 sembuh..n tanak apa2 jdi kat dia..

pening aku xabes lgi kot..company yg kat kl 2 aku dh reject,tpi tataw napa dia still call aku.aku pon mls nk jwp dh.lgipun aku xda msa dh nk g interview.ermm next week dh nk blik pulak..adoiii mls nya nk blik muadzam..aku xsangka dpt jdi fasi ni.aku pon nk temankn rara je g interview tu.msa interview aku xda jwp ap2 soalan pon.why?coz aku xrsa nk jdi fasi.ngatkn bila aku xjwp xdpt la kan...haha tgk2 dpt..tpi xpe la blh la blj2 n gain experience ckit..xbesedia lgi nk blik..

most of all aku rndu kwn2 aku..lebih2 lgi housemate aku..kli ni kitorg da plan nk g somewhere...hehe biasa la kitorg awl sem mmg kitorg jln.tpi kli ni len ckit dri yg slalu..wah rndu laii..tina (wlaupn cuti kuar gak gan dia hehe) nadia,nana smua la...

da owg kta aku kat kolej xbrp begaul gan lelaki..n dorg kata slalu owg cam aku dh da bf.aku rsa aku bkn nya owg yg ska begaul gan lelaki..kwn tu kwn just xrmai je..or maye aku tataw cam na nk kwn gan laki..tpi aku rsa housemate aku pon camtu..kitaorg convent girl..so aku rsa xda msalah if xkwn gan boys..lelaki bkn segala2 nya...n xblh terlalu bergantung gan dorg..kita girl pon leh buat menda2 yg dorg wat..so xda mslah bg aku..

kali ni blog aku pjg ckit..bkn ap aku ni jenis mls nk update kan.bkn cam kwn2 yg len.so bila aku dh mula update better aku tulis byk2 ckit..so next week aku blik jdi fasi..tgk la camna nk jdi fasi hahah..mcm lawak lak...
posted by thefaces at 7:29 PM | 0 comments