Friday, April 24, 2009
uwaaaa bosan tahap melampau...blik uniten pon xpa..bosan2 pon da kwn gak nk gelak2
apa yg pasti aku mmg tanak wat intern dkt gan umah aku..arghhhh aku tanak duk umah!!!!aku akn mtk sjauh yg blh la..whatever it takes !!
posted by thefaces at 11:06 PM | 4 comments
Tuesday, April 21, 2009
ok tdi bg0n tdo aku tgh my fav talk show geng3 oprah show..hehe..owh and arini dia ckp psl how nk dkt gan guy if u still single..n believe it or not guy ni suka kalo girl yg approach diaorg..ermm ngat kan laki ni xsuka pompuan yg tgur dlu..but it show that im wr0ng haha...n ada one guy ni ckp that....laki ni not complicated..im not sure bout that haha..he said that laki ni suka memerhati stiap kali dorg kuar..they look at all the girl and say "make over ,natural,make over,natural'..and this guy pon ckp laki suka pompuan yg tak mekap tebal n like them in their natural look.....tataw la true of not kan..n this guy pon ajar kat mna u can get to know n approach guy..first at shopping complex pompuan should not go at the paint section coz kat citu byk girl so girl should go section yg mcm da paku,apa2 la yg psl car or pertukangan..nkat tempat yg da sport.dia kta..dia la kta bkn aku..kat tmpt sport da byk laki n less persaingan for girl coz less girl. so bila dh nmpk guy just go and ask them anything..and taw tak its just works!!hahaha.ok what ever la kan...but for my personel opinion..ermm aku kwn je gan sapa2..i mean mna yg dtg aku kwn je..n aku tak kisah if aku kuar jln2 gan kwn2 n da org tgur nk kwn its fine i'll go with the flow..just kwn..what slh ke??ermm itu aku la kan...maybe thats why aku da kwn kat merata tmpt kot hahaha...it fun...n for me life is short so enjoy ur day..enjoy ur life..see n do what ever u want to do while u can, appreciate what u have,let go anything that is not important and the most important live ur life to the fulless haha..n sbb tu aku tak ksh what ppl say bout me..n that why aku nk jln2 gan kwn2 aku slagi mna blh..b0y??kebelakng dlu hahaha..love me..love my life haha
posted by thefaces at 7:44 PM | 3 comments
Monday, April 20, 2009
huhu nmpk nya smua org dh ada blog sndri...cam dh jdi trend lak..bgus2 rara chaiiy0kkk...aku akn sntiasa mengkomen hg haha..tpi kan kwn aku yg sorang ni mmg suka berfantasi..mmg xtipu la..tgk blog dia suka..n dia da payung disney haha..mcm bdk2..tpi xpa sbb lawa hehe..rara kalo nk p jampi ajak aku taw..btw emy bila lak nk da blog neh??apa lgi jom la mula menaip beramai2 hehe Image Hosting by Picoodle.com
posted by thefaces at 5:49 AM | 2 comments
huh nk keja tpi xda keja.apa la haha..ema ciap kata 'aku nk keja tpi xda keja...dh buntu mna nk cri' wakakaka.aku kta keja je la kat umah tu..aku rsa cam mls dh nk keja nie.sbb aku tgh bln june nk blik cna dh.keja pon sat ja
tpi uwaaaa Image Hosting by Picoodle.com nk kena cri duit nie..byk menda aku wat gan duit tu!!!frust bt0l la aku + geram..dh tergendala rancangan aku neh..owh nk g langkawi lagi..ayak Image Hosting by Picoodle.com..mcm mna nie???apa kah yg blh diwat tuk cri duit haha...bosan2

posted by thefaces at 4:16 AM | 2 comments
Sunday, April 19, 2009
ermm dh lma gak tak tlis kan..so pe yg aku wat sepjg cuti nie..j0m aku gtaw ckit la
xda wat pa2 pon haha..owh tpi aku g sh0pping + jln2+mkn2+tgh wyg gan r00mmate aku wakaka..owh aku tgk cite jgn tegur..cita tu ok la but msa tgk tu aku ttp mata masa hantu nk kuar haha...hantu xda la tkot pon cuma sound effect dia lbih2 sgt huh!n talk bout shopping aku pegi shopping pon tataw nk bli apa dh..so duk lepak2 tgk2 apa yg bru kat psran n minum starbuck yg sdp haha..then biasa la kalo blik penang kena la mkn kan..mkn pasembol ishh yumyum...capati...roti arab..char keow teow ..nasi kandar mmg sdp la.duk muadzam mna nk dpt nsi kndar hahaha..mmg sedap tak terkata haha...ok pasni aku ngat nk g melawat kwn aku yg msok hospital..doa yg terbaik kat dia..moga2 cpt sembuh...nnti aku p tgk hang k !!Image Hosting by Picoodle.com
posted by thefaces at 7:24 PM | 2 comments
mcm mna nk mulakan..rsa perasaan ni dh tak terkata lagi..owh.....i hate him!!mmg la xbenci kan
just perasan tu mcm meluat pon ada.aku tak wat slh n still aku yg say sorry.helo!!dh ckp baik aku sorry kot.kalo yeala pon xyah wat aku smpai camtu.ngat dia tu sapa ke???why not kalo still be frenz??rsa nya dia tu cam dh hilang akal kot sbb tu jdi camni.kalo aku slh just say it.aku tak ksh pon.btw aku ni cuma nk bekwn lgi gan dia.so tak yah sombong sgt gan aku.jgn smpai aku bt0l2 benci..nnti kalo jmp dia mmg muka dia pon aku tak pdng!!!
Image Hosting by Picoodle.com
aku pon tataw napa aku sdey sgt...uwaaaa
posted by thefaces at 7:10 PM | 2 comments
Thursday, April 9, 2009
minggu yg bosan..bt xpe la coz dpt bljr s0mething gak..UBS xda la sessh MYOB hehe..btw dlm week ni je aku duk menghadap laptop aku ni..siang smpai la mlm..sbb xda apa nk wat.Image Hosting by Picoodle.comowh mlm nie kena la stdy ckit..cehhh stdy hahaImage Hosting by Picoodle.com.uwaaa nk blik bosan gila la..tpi xpe s0k blik..pas exam trs nk cabut dri cni.then bleh enj0y gan kwn2Image Hosting by Picoodle.com.so apa yg aku nk wat ptg nie????Image Hosting by Picoodle.com.rsa cam nk g jln2 jap kat muadzam..wlaupun xda la sgt tmpt nk pegi..bt better drpd rsa bosan ni
posted by thefaces at 1:15 AM | 0 comments
hehe ni zodiak hello kitty aku..
comel gak la..
j0m try!!
Image Hosting by Picoodle.com
Neskaya.Net Quiz: Hello Kitty Zodiac

What's Your Hello Kitty Zodiac?
posted by thefaces at 12:13 AM | 0 comments
Wednesday, April 8, 2009

ni gbr at melaka...kalo nk ltk smua byk hahaha
ermm byk waktu mlm..coz mlm is the best time
to jln2..n lgi byk activity yg blh di wat time mlm..
bt best of all..mlm mmg best yeaa!!
Image Hosting by Picoodle.com
posted by thefaces at 11:11 PM | 0 comments
dh penat blog nie
dri pgi smpai ke mlm
duk dpn laptop nie
so now nk tdo
sbb esok da kls
Image Hosting by Picoodle.com

posted by thefaces at 8:14 AM | 2 comments
so mmg best if g jln gan mmber2..
experience tu tak yah nk ckp la
dgn tak tdo nya sbb spjg msa jln..
rsanya mlaka dh abes jln
ktorg dh try river cruise rm10 je
but best la bleh tgk byk menda menarik spjg cruise tu
dh mkn asam pedas yg mmg best kat bkit cina
dh sho0ping puas at jonker + dataran hehe
sblum lupa ktorg g tgk tanggung yg mmg lawa2..
nk kta duit abes byk xkot..yg abes byk tenaga sbb byk berjln +xcukup tdo
owh owg melaka ni adoiiii grg bt0l..ktorg ciap kna sound gan pkcik teksi nie
sbb ktorg ambil gbr tgh jln mlm tu...ala bkn nya ada keta pon..dia pon jauh agi
sbuk je nk mrh2 owh huh!! n pemandu dia huh..asyik kna hon je kalo xbgi dorg jln...
posted by thefaces at 5:09 AM | 0 comments

free hair tu la tourist guide kitorg hehe
dia bt0l2 friendly...best fren kpd housemate aku
omg....dia nie kurus tpi mkn byk haha
sporting abes la..waaa tngat lak kt dia..j0m beknlan gan dia ckit la..nama z**(tk0t kna mrh)
dia stdy poli..bljr pelancong..sesuai kan jdi guide kitorg haha..org dia gila2 ckit + blur ehehe..
dia ni kdg2 slh jln2 smpai kitorg kna pusing satu mlka nk smpai jonker haha..padahal dkt je wakaka
so if nk khidmat feel free to ask (JK)
Image Hosting by Picoodle.com



posted by thefaces at 4:48 AM | 0 comments

time ni smua dh give up nk jln
panas gila.. dh la puasa
msa ni gak la smua nk buka puasa
tpi xbuka la...
msa kat bndr hilir kitorg kna tipu
xguna bt0l haha
camni la pkcik beca tu suh tgk gbr kat beca
suuh gila2 nie ..nk jg ati dia ktorg ambil la pix
then dia bwa round kat area tu
last2 kena byr nsb bek la rm10 je
wakakakka

posted by thefaces at 4:38 AM | 1 comments

thats pix at melaka
so aku gan kwn2 aku mmg kaki jln
maybe sbb kaki pjg kot haha
so first time g cna msa bln puasa
kitorg mmg borink g kolej...
then satu pgi kitorg bgon n say b000rriiinnkk
abes tu t'cetus la idea nk melaka
mndi2..ciap2..trs g cna...
j0m smbg lgi with a new pix
muahaha

posted by thefaces at 4:28 AM | 0 comments

bo0oooriinnnkk...
tu ayt yg btol wat msa nie
skrg still kat kolej
jumaat bru nk blik
posted by thefaces at 3:50 AM | 0 comments

haha so this is my first blog
ermm cuba la nk wat yg tbaik to make it lo0k nice
btw ni aku n myfrenz
next time kita ltk muka lak
love them muaxxx
posted by thefaces at 3:04 AM | 2 comments