Tuesday, April 21, 2009
ok tdi bg0n tdo aku tgh my fav talk show geng3 oprah show..hehe..owh and arini dia ckp psl how nk dkt gan guy if u still single..n believe it or not guy ni suka kalo girl yg approach diaorg..ermm ngat kan laki ni xsuka pompuan yg tgur dlu..but it show that im wr0ng haha...n ada one guy ni ckp that....laki ni not complicated..im not sure bout that haha..he said that laki ni suka memerhati stiap kali dorg kuar..they look at all the girl and say "make over ,natural,make over,natural'..and this guy pon ckp laki suka pompuan yg tak mekap tebal n like them in their natural look.....tataw la true of not kan..n this guy pon ajar kat mna u can get to know n approach guy..first at shopping complex pompuan should not go at the paint section coz kat citu byk girl so girl should go section yg mcm da paku,apa2 la yg psl car or pertukangan..nkat tempat yg da sport.dia kta..dia la kta bkn aku..kat tmpt sport da byk laki n less persaingan for girl coz less girl. so bila dh nmpk guy just go and ask them anything..and taw tak its just works!!hahaha.ok what ever la kan...but for my personel opinion..ermm aku kwn je gan sapa2..i mean mna yg dtg aku kwn je..n aku tak kisah if aku kuar jln2 gan kwn2 n da org tgur nk kwn its fine i'll go with the flow..just kwn..what slh ke??ermm itu aku la kan...maybe thats why aku da kwn kat merata tmpt kot hahaha...it fun...n for me life is short so enjoy ur day..enjoy ur life..see n do what ever u want to do while u can, appreciate what u have,let go anything that is not important and the most important live ur life to the fulless haha..n sbb tu aku tak ksh what ppl say bout me..n that why aku nk jln2 gan kwn2 aku slagi mna blh..b0y??kebelakng dlu hahaha..love me..love my life haha
posted by thefaces at 7:44 PM |



3 Comments:

Post a Comment


At April 22, 2009 at 7:47 AM, Blogger misz A.C.C.A said........
hahaha..laki mat salleh bole laa mcam tue..dorg open..kalu laki mlayu, adoi! wani, lagi 3 4 tahun laa kte pk psal laki ni ek.yg pnting, kte njoy!
 

At April 23, 2009 at 4:46 AM, Blogger thefaces said........
mmg la pon bhah oii..hehe
kalo tak tips ni berguna kat bhah hahaha
lawak je
 

At April 27, 2009 at 9:09 PM, Blogger NOOR MUNIRAH ~rara~ said........
aku nk try weh wani...
hahahahha....
mat saleh boleh la...
kalo nadia blh ar gne cara camtu..
kite mne bley..hhahahhaha!!!1