Saturday, August 15, 2009

yg btol nya aku rndu rara gan emy..erm this sem xsama kls so jrg nk lepak2..nk jmp pon ssh sbb bz..huh but hope dpt spend more time gan dorg huhu..owh rara kata dia xchat..dun worry rara..aku doa hg slalu sihat2 taw..jgn lupa nk stdy ajak aku huhu..mcm la rjin sgt aku nie hehe..apa yg aku windu kat emy..ada lah secret gan emy hahah...emy wani simpan agi video kita stdy final exam last sem..t wani sebar kn haha..tu meja stdy kitorg last sem kat lib..huh rjin kan kitorg huhu

posted by thefaces at 7:09 AM | 0 comments
huh dlm shari aku update blog hehe..psl tajuk kat ats tu aku pon tataw lah..so no komen la..
posted by thefaces at 7:05 AM | 0 comments

blh kata kn ni last sem..huh xbestnya :( (wat muka sdey ckit)..but no worries coz we have lots of fun hehe..msti owg kata aku ni xbekawan sgt kan..kan..bgi pendpt ckit eyh!!tp aku kwn je just not close enough..kalo kat academis aku slow ckit..but kat apartment aku gila2 ckit..kind of low profile kot.aku suka life aku cam ni..just simple. dis sem hapefully plan kitorg nak g jln2 jdi..g langkawi ermm??4 org kami slalu wat 'keja gila' hahaha..kalo rsa bosan pegi je smpai destinasi pndai2 la kitorg survive hahah..tpi sem ni gak la yg aku nk mls nk belajar...arghh ni xblh jdi..kena rjin wani..nnti susah hidup hehe
posted by thefaces at 6:48 AM | 1 comments
nk di jdi kan cita la kan..on that day aku g klinik gigi..well cam biasa aku kan byk sgt appointment ahaha..that day aku buka braces..yeah!!!then bila doctor tu tgh buka braces aku..aku geli then aku t'kna pisau dia yg tajam..so bibir aku luka dlm n kena jahit..sakit tak yah cita la kan..nk ketawa pon xleh..eyh tpi aku xnangis..no..no..no hehe.so tu yg first aku kena..
posted by thefaces at 6:37 AM | 0 comments