Monday, May 25, 2009
dh lma xupdate kan..bkn ap bila on9 mcm2 aku wat hehe..nk update blog ni juah la skli bla aku dh mula wat menda len.ok smlm aku dpt call dri audit firm srh aku g interview.thats great.but aku xda msa la maklum la owg bz haha...aku nk kena blik muadzam this june and orentasi until 3 july.on 6 kls dh begin.camna aku nk g interview nie??aku kna la pkir tarihk len..then sabtu lepas kak chik aku betunang..so aku bz la ckit sbb tlong ap yg pat0t kan..erm nk tlis ni pon byk gak..sbb byk menda yg aku bila aku blik umah..nk tlis yg mna 1 pon aku tataw haha..
posted by thefaces at 6:45 PM | 0 comments
Thursday, May 7, 2009
ermm dh lma aku tlis kat blog nie..sbnrnya bz ckit coz da byk keja..so hari ni aku curi2 la tulis kan.ap yg aku wat dlm bbrp week ni?aku g genting holiday sekejap..mmg seronok coz cam dh lma gak xg genting hehe..pas2 aku cbuk ciapkn resume n other this for LI purpose..talk bout LI aku tgh pkir lagi kat mna aku nk wat LI ni kan..but aku dh choose some company n it end up like a very long list.so nie aku nk kena narrow down the list first.owh ngat kan senang je nk apply tpi pening gak.aghhh satu hal g aku pening gan sowang bdk nie.she mgs aku..dia kta ambil phone num aku dlm magazine sek aku.ok fine la..dia nie cam emo ckit..eh bkn byk..dia slalu kta sya kcau awk ke??sya pham kalo awk tanak msg sya sbb kita tak penah jumpa..ayooyooo pening aku..n last2 aku dh mls nk lyn dia..suka ati engkau la kan..aku da byk g keja nk wt..so skrg ni aku gan nana plan nk wat kat kl LI.hehe maybe kot but aku nk kena tgk company tu gak dlu..n aku da apply one company..bt0l2 hrp dpt coz that my first choice...it a big company haha.k aku lapar n nk g mkn dlu ..mkn je keja aku bila duk umah hahaha
posted by thefaces at 8:16 PM | 0 comments