Sunday, April 19, 2009
mcm mna nk mulakan..rsa perasaan ni dh tak terkata lagi..owh.....i hate him!!mmg la xbenci kan
just perasan tu mcm meluat pon ada.aku tak wat slh n still aku yg say sorry.helo!!dh ckp baik aku sorry kot.kalo yeala pon xyah wat aku smpai camtu.ngat dia tu sapa ke???why not kalo still be frenz??rsa nya dia tu cam dh hilang akal kot sbb tu jdi camni.kalo aku slh just say it.aku tak ksh pon.btw aku ni cuma nk bekwn lgi gan dia.so tak yah sombong sgt gan aku.jgn smpai aku bt0l2 benci..nnti kalo jmp dia mmg muka dia pon aku tak pdng!!!
Image Hosting by Picoodle.com
aku pon tataw napa aku sdey sgt...uwaaaa
posted by thefaces at 7:10 PM |



2 Comments:

Post a Comment


At April 19, 2009 at 8:01 PM, Blogger misz A.C.C.A said........
wani..sbar laa. laki kan ego tahap gaban... ble x smpai hajat yg die nak, lg laa tnjuk kpale. kte yg tataw salah kte ni jd pning..wat bodo sudaa
 

At April 20, 2009 at 4:15 AM, Blogger thefaces said........
ego tu terlbh..benci bt0l la...
tgk la misz A.C.C.A wani mmg nk bls dendam gan dia
hahaha (ketawa yg jht)