Sunday, April 19, 2009
ermm dh lma gak tak tlis kan..so pe yg aku wat sepjg cuti nie..j0m aku gtaw ckit la
xda wat pa2 pon haha..owh tpi aku g sh0pping + jln2+mkn2+tgh wyg gan r00mmate aku wakaka..owh aku tgk cite jgn tegur..cita tu ok la but msa tgk tu aku ttp mata masa hantu nk kuar haha...hantu xda la tkot pon cuma sound effect dia lbih2 sgt huh!n talk bout shopping aku pegi shopping pon tataw nk bli apa dh..so duk lepak2 tgk2 apa yg bru kat psran n minum starbuck yg sdp haha..then biasa la kalo blik penang kena la mkn kan..mkn pasembol ishh yumyum...capati...roti arab..char keow teow ..nasi kandar mmg sdp la.duk muadzam mna nk dpt nsi kndar hahaha..mmg sedap tak terkata haha...ok pasni aku ngat nk g melawat kwn aku yg msok hospital..doa yg terbaik kat dia..moga2 cpt sembuh...nnti aku p tgk hang k !!Image Hosting by Picoodle.com
posted by thefaces at 7:24 PM |



2 Comments:

Post a Comment


At April 19, 2009 at 7:59 PM, Blogger misz A.C.C.A said........
amboi cik kak..sakan p bjalan, makan2 ek... x aci btul..best nye!!
 

At April 20, 2009 at 4:16 AM, Blogger thefaces said........
nma pon holiday hehe
kena la jln2